NÉOCANN ELIXIR HA ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

100% φυσικός αντιγηραντικός ορός, ιδανικός και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ένα αριστούργημα ανάμεσα στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Ο μοναδικός συνδυασμός των αντιρυτιδικών συστατικών σας προσφέρει ένα γρήγορο αποτέλεσμα χάρη στη τοπική αναπλήρωση των κυττάρων του δέρματος που προσφέρει το LIFTONIN®-XPERT, το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, το DEFENSIL®-SOFT, που καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, το ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ που ενυδατώνει, γεμίζει τις ρυτίδες και γενικά αναζωογονεί το δέρμα. Μαζί με το εκχύλισμα σπόρου κάνναβης, ο ορός ελαττώνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος και το ξεθώριασμα.

Συσκευασία: 50ml

περιγραφή προϊόντος

Néocann Elixir HA συνδυάζει ουσίες σύσφιξης του δέρματος, περιλαμβανομένων:

  • LIFTONIN®-XPERT
  • DEFENSIL®-SOFT
  • Χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ
  • Εκχύλισμα κάνναβης
Ικανοποιήστε το δέρμα σας με άμεσο αποτέλεσμα ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα. 100% φυσικός ορός. Vegan friendly.

Προτεινόμενη χρήση: εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα σε καθαρή επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, το μέτωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ ταμποναριστά.

 Προσοχή: Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3. Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά. Μην εφαρμόζετε σε ανοικτές πληγές.

 Συστατικά (INCI): Water/Aqua, Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Bulbine Frutescens Leaf Juice, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Albatrellus Ovinus Extract, Propanediol, Cannabis Sativa Seed Extract*, Glycerin, Alcohol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide. *organic

You may also like…